Dimission i Musikkens Hus

Man kunne ikke ønske sig et smukkere vejr til årets dimission, som igen i år blev holdt i Musikkens Hus. Glade og lettede studenter og deres familier var mødt op for at fejre afslutningen på tre gymnasieår på Aalborg Tekniske Gymnasium.

En gymnasietid, som ikke har været helt almindelig, som rektor Rikke Palmgren også fremhævede i sin tale til de unge mennesker: Denne årgang har været så uheldige, at de har været ramt af samtlige coronanedlukninger og –restriktioner, hvor online-undervisning, aflyste studieture og gymnasiefester har været en del af hverdagen.

Men i dag var fokus et helt andet. Det var nemlig en festdag, og dette blev markeret med fællessang, tale fra rektor, elevtale, uddeling af eksamensbeviser og legater til elever, der har udmærket sig på forskellige måder. Og som Rikke Palmgren indledte sin tale med, selvom det er 17. gang, hun skulle holde tale for årets studenter, bliver det ved med at være lige stort. Til sidst blev årets elevproducerede musikvideo vist med nedtælling til huekast.

Efterfølgende kunne både studenter og familier nyde et glas bobler i Musikkens Hus’ smukke rammer.

Se fotos fra dagen herunder.